sâmbătă, 10 iulie 2010

Cum sa faci bani cu Google Adsense

1. Invata limba engleza (clickurile vizitatorilor din US sunt mai bine platite deci te-ar ajuta
un site in limba engleza).

2. Nu da banii pe toate prostiile de carti care promit sa te invete sa faci bani cu adsense simplu si repede. Pentru a face bani din Adsense trebuie munca.

3. Fa un blog ( www.blogspot.com e gratuit si accepta sa postezi reclame adsense).

4. Scrie posturi bune si orginale care sa ajute oamenii sa rezolve o problema din domeniul
la care te pricepi cel mai bine. Doua trei posturi pe saptamana ar trebui sa fie destul pentru a le arata cititorilor tai si motoarelor de cautare ca existi.

5. Vezi ce cuvinte sunt cautate de catre cititorii tai posibil folosind https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal. Incearca sa optimizezi postul pentru acele cuvinte folosindu-le in titlu si in prima parte a postului. Nu incerca sa le folosesti excesiv. Postul tau trebuie sa fie natural. Acolo unde poti incearca sa folosesti si sinonime.

6. Inscrie-te in programul Google Adsense si integreaza reclamele in blogul tau.

7. Interactioneaza in comunitatile web2.0 si forumuri pentru a iti promova site-ul. Fa-ti
prieteni pe twitter, facebook si alte retele de socializare ce au interese in domeniul blogului tau. Comenteaza pe bloguri si forumuri si lasa-ti linkul acolo unde poti, fara sa faci spam, incearca sa aduci valoare prin comentariul tau. Un aspect important ce afecteaza pozitia unui site in motoarele de cautare sunt link-urile catre acel site. Comunitatile Web2.0 sunt si ele o sursa
importanta de trafic daca stii sa interactionezi cu oamenii din acele comunitati .

8. Scrie articole pentru directoarele de articole ce accepta sa pui link spre site-ul tau in
articole.

9. Invata tot ce poti despre seo(in general de pe forumurile care vorbesc despre seo).

10. Nu incerca sa fraudezi Adsense in nici un fel, lasa clickurile sa vina natural. Poti optimiza
reclamele incercand diferite pozitionari pe site. In partea superioara a site-ului merg mai bine.

Multa bafta

Un comentariu:

  1. O metoda revolutionara de facut bani (nu pe net si imi cer scuze admin ului daca deranjez cu acest comentariu :D )...incepe la 1 iulie. Este vroba de mesaje, oferte promotionale prin SMS. te inscrii pe site, completezi un mic formular pentru ca in functie de preferintele tale ( de unde iti faci cumparaturi, telefoanele preferate, masina pe care o detii plus multe altele) primesti ofertele pe telefon si esti platit pentru asta. Insa nu te poti baza doar pe banii pe care ii primesti pentru mesajele tale. Spun asta pentru ca e un sistem MLM pe 5 nivele. Cu putina ambitie iti poti asigura un venit substantial in fiecare luna, care la un moment dat va fi pe pilot automat...nu e chair atat de simplu pe cat suna totusi...Pentru mai multe detalii accesati www.jig.ro

    RăspundețiȘtergere